Gheorghe Irimescu: “Nu atât revanșa pentru Cupă, cât punctele ne interesează”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 11, 2015 » De Daniel Balteanu » Handbal, Sport in BANAT

HANDBAL MASCULIN - CH POLI TIMISOARA - HC VASLUICH Politehnica Timișoara joacă în deplasare meciul de acasă cu HCM Constanța, în Sala Polivalentă din Reșița. Partida reprezintă o revenire pe Bârzava a lui Demis Grigoraș și Gheorghe Irimescu, handbaliști care au jucat în anii trecuți pentru Reșița.

Gheorghe Irimescu, golgeterul meciului cu Steaua, cu cele 12 goluri, revine alături de Poli, la Reșița. Handbalistul timișorean a petrecut ani frumoși în Valea Domanului, unde a câștigat trei Cupe Challenge alături de UCM Reșița. Irimescu a evoluat în carieră și pentru formația constănțeană, însă de această data vrea o victorie în fața grupării dobrogene.

Avem moralul ridicat după două victorii. Cred că a crescut și încrederea în echipă și atunci ne e mai ușor. De ce să nu vină și a 3-a? Cu gândul ăsta mergem la Reșița, să jucăm meciul cu Constanța pentru că scorul e 2 la 1 anul ăsta. Nu atât revanșa pentru Cupă, cât punctele care ne interesează pe noi pentru a spera la play-off.  Cred că fiecare meci care urmează e mai important ca cel care a trecut așa că și acum punctele sunt vitale pentru noi….. Am avut ieri liber, odihnă, recuperare și atunci cred că la ora meciului o să fim la potențial maxim. Nu cred că ne încurcă. Asta e decizia, n-avem ce să facem. Sala fiind ocupată, jucăm acolo. Noroc că e aproape, 100 de kilometri nu e așa mult. Am jucat acolo mulți ani, sunt învățat cu sala.” a declarat Gheorghe Irimescu

În partida tur din campionat, Gheorghe Irimescu a reușit să înscrie doar de două ori în poarta formației constănțene.

Sursa foto: zoom.mediafax.ro

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise