Ghiroda, o echipă cu o ascensiune fulminantă, ţinteşte Cupa României

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 23, 2013 » De Adrian Cret » Cupa României, Fotbal intern

cs ghiroda

În urmă cu doi ani evolua în Campionatul Municipal, de unde promova fără probleme. Sezonul trecut s-a descurcat excelent şi în Campionatul Judeţean, promovând în Divizia D, unde se află pe podium. Vorbim despre CS Ghiroda, o echipă puternică şi serioasă, care a demonstrat că merită să fie „sus” în fotbalul timişean.

Câştigarea Cupei a fost unul dintre obiectivele echipei pregătite de Alin Miloş, şi iată că gruparea de la Est de Timişoara a ajuns în marea finală, acolo unde va întâlni o echipă cu nume de legendă, Ripensia, care cu siguranţă îşi doreşte aceeaşi asecnsiune, cu promovări succesive.

„Ne pregătim intens şi după săptămâna trecută,cea mai neagră din scurta istorie a clubului, singura cu două înfraâgeri consecutive dorim miercuri să aducem primul trofeu în vitrina clubului. Conducerea prin persoana preşedintelui Borchescu ne-a asigurat toate condiţiile, echipa intrând şi în cantonament la pensiunea Venetia. Rămâne ca băieţii să dea totul pe teren, ne dorim mult acest trofeu, mai ales că avem şansa să mergem în fazele naţionale ale Cupei României”

Alin Miloş, antrenor CS Ghiroda

Ghirodenii vin după două eşecuri în campionat, dar înainte de aceste partide au avut o serie de 6 victorii la rând.  Este şi prima dată când această grupare va juca un meci oficial pe stadionul Dan Păltinişanu, motiv în plus ca băieţii lui Alin Miloş să dea totul pentru victorie. Se aşteaptă o evoluţie excelentă de la jucătorii care au impresionat în campionatul Diviziei D, golgheterul Barany, un jucător cu un potenţial imens, de la fraţii Popa şi de la Ema Pătraşcu, fotbalişti cu experienţa eşaloanelor superioare.

Ripensia – Ghiroda, finala Cupei României, faza judeţeană, se dispută miercuri de la ora 18, pe stadionul “Dan Păltinişanu”. Probabil doar tribuna I va fi deschisă publicului la acest meci iar tichetele (5 lei/bilet) se pot achiziţiona de la Iulius Mall – zona Auchan,  stația autobuzului 33 de la Catedrală – chioșcul de presă dinspre centru; Piața Victoriei – cele două chioșcuri de presă care încadrează fântâna cu pești; Piața Libertății – chioșcul de presă amplasat vizavi de sediul PNȚCD, dar și de la stadion în ziua meciului.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

2 Responses to Ghiroda, o echipă cu o ascensiune fulminantă, ţinteşte Cupa României

  1. OCAZIE UNICA ! says:

    Hai dom’le, sa-l vedem pe si noi pe Baranyi ala intr-un meci cu ceva miza !

  2. ctm says:

    Din cate stiu, si sper sa nu gresesc, finala asta de cupa e cea mai mare performanta a fotbalului din Ghiroda.
    Localitatea merita sa fie acolo sus in fotbal si de ce nu poate ani viitori si prin L3.
    Bafta ambelor echipe, sa fie un meci frumos si cea mai buna echipa sa castige.