Jerome Le Banner și Xhavit Bajrami sunt la Reșița, la gala Superkombat World Grand Prix. FLORIN ILIE se bate cu un poliţist

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 11, 2014 » De Adrian Cret » Arte marţiale, Sport in BANAT

le banner

Doi dintre cei mai buni luptători de K-1 ai tuturor timpurilor, Jerome Le Banner și Xhavit Bajrami, vor fi prezenți, sâmbătă, la Reșița, la gala Superkombat World Grand Prix pentru a urmări la lucru noua generație de eroi.

Opt meciuri pe reguli de K-1 și două confruntări de MMA sunt programate să se desfășoare sâmbătă, în cadrul Galei Superkombat World Grand Prix Reșița. Luptători din nouă țări se vor înfrunta de-a lungul evenimentului organizat în parteneriat cu Primăria Reșița și televizat în peste 80 de țări de pe cinci continente. Reșița nu a mai organizat niciodată o gală de o asemenea anvergură, iar interesul pentru spectacolul sportiv de sâmbătă e unul deosebit, spune președintele Superkombat Eduard Irimia, care supervizează personal ultimele pregătiri.

‘Eu cred că românii trebuie să fie puțin mai curajoși și să nu se teamă de evenimente de anvergură, la nivel mondial. La Reșița, iată, cu ajutorul autorităților locale, reușim să avem un eveniment de nivel global. În ceea ce privește organizarea suntem în parametri’, a precizat președintele Superkombat.

Cele mai așteptate meciuri ale galei sunt, evident, cele în care vor lupta supervedetele României, Raul Cătinaș și Cătălin Moroșanu. Egipteanul Mohamed Abdel Karim, supranumit Hulk, va fi adversarul lui Moroșanu, iar lugojeanul Raul Cătinaș va lupta cu Brice Guidon din Franța. Sportivul francez va fi însoțit de binecunoscutul Jerome Le Banner, o adevărată legendă a circuitului K1.

Gala de la Reșița mai include, între altele, o piramidă de patru, la categoria semigrea 85 de kg, un superfight care îl readuce în ring pe Sebastian Ciobanu, două meciuri pe reguli de MMA, dar și o luptă foarte interesantă între timișoreanul Florin Ilie, „Leul din Banat”, și un reprezentant al Poliției Rutiere, Daniel Mocanu, câștigătorul unei editii a promoției Bodyguard.

Gala va debuta sâmbătă, la ora 20,00, intrarea publicului fiind permisă de la ora 19,00. Biletele, care costă între 50 și 100 lei, mai pot fi achiziționate de la Sala Polivalentă sau de la Bazinul Olimpic, dar și din rețeaua eventim.ro. Încasările vor fi donate cazurilor sociale din Reșița și Centrului Olimpic de Box.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise