Junioarele de la LPS Banatul merg la turneul semifinal

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 30, 2015 » De Daniel Balteanu » Handbal, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGrupa de junioare I de la LPS Banatul Timișoara începe mâine meciurile din cadrul turneului semifinal de Roman. Pentru a se califica la turneul final, formația timișoreană trebuie să ocupe una dintre cele două poziții ale turneului.

Handbalistele de la LPS Banatul au ajuns la turneul semifinal de pe locul al treilea al seriei E din Campionatul Național de junioare I, după ce în fața lor au încheiat echipele de la LPS Târgu Jiu și Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița. Gruparea de pe Bega va juca cinci meciuri în tot atâtea zile după următorul program:

Marți: CSS 1 Constanța – LPS Banatul Timișoara

Miercuri: LPS Banatul Timișoara – CSS 2 Baia Mare

Joi: Dinamo Brașov – LPS Banatul Timișoara

Vineri: CSS Târgoviște – LPS Banatul Timișoara

Sâmbătă: LPS Banatul Timișoara – LPS Roman

Antrenorul Cosmin Zgârdea are la dispoziție un lot de 16 jucătoare: Andreea Nicoară și Alina Bejan (portari) Andreea Coca, Denisa Erie, Loredana Kovacs, Alexandra Țarină, Carmina Ștef, Claudia Gabără, Denisa Pîrpaliță, Cassandra Gillicze, Angela Mogoș, Alexandra Roșu, Nicoleta Surduc, Mădălina Pantea, Andreea Moloca și Mădălina Istrate.

Mădălina Istrate este singura incertitudine pentru debutul de mâine, după ce s-a accidentat în eșecul lui CS Timișoara cu 37-31 în fața Slatinei în meciul din Divizia A de handbal feminin disputat duminică. Ea a făcut totuși deplasarea la Roman.

Pentru a se califica la turneul final al Campionatului Național de junioare I, LPS Banatul Timișoara are nevoie de o clasare pe primele două poziții ale seriei.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise