Lugojeanca Corina Căpirioriu, la Grand Prix-ul de la Dusseldorf

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 21, 2014 » De Florin Preda » Arte marţiale, Sport in BANAT

Corina+Caprioriu+Olympics+Day+3+Judo+HrDprK43QQ_l
Şase sportivi români – Corina Căprioriu, Andreea Chiţu, Monica Ungureanu, Laszlo Szoke, Costel Danculea şi Dan Fâşie – participă, în acest week-end, la Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Corina Căprioriu a putea să o reîntâlnească la Dusseldorf pe japoneza Kaori Matsumoto, adversara sa din finala olimpică de la Londra. Căprioriu, numărul 7 mondial la categoria 57 de kg., are un prim tur liber, dar o poate întâlni pe Matsumoto dacă japozeza, retrasă doi ani din activitate, o va invinge în turul preliminar pe germanca Selina Dietzer.

Şi Andreea Chiţu, numărul 4 mondial la 52 kg., are un tur liber şi va lupta cu învingătoarea întâlnirii Joana Ramos (Portugalia) – Zhanna Stankevich-Armenia.
La 48 kg., Monica Ungureanu (nr.26 IJF) va lupta în primul meci cu japoneza Ami Kondo (nr.24 mondial).

În întrecerea masculină, România are tot trei reprezentanţi. Laszlo Szoke va lupta cu Artiom Nacu din Moldova, la 66 kg., iar la 73 kg. Costel Dănculea va lua startul împotriva kârgâzului Azat Kubakaev, în timp ce Dan Fâşie îl va întâlni pe Magdiel Estrada din Cuba.

La Grand Prix-ul de judo de la Dusseldorf, dotat cu premii totale în valoare de 100.000 de dolari, sunt prezenţi 370 de judoka din 55 de ţări.

Mediafax

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise