Lugojul pierde, dar merge în play-off

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 14, 2015 » De Daniel Balteanu » Sport in BANAT, Volei

LugojCSM Lugoj a fost învinsă cu 3-0, pe teren propriu, de CSM Târgoviște în ultima etapă din sezonul regulat al primei ligi de volei feminin. În ciuda eșecului, voleibalistele lui Valerjan Luka s-au calificat în play-off-ul campionatului.

CSM Lugoj a început bine partida cu CSM Târgoviște și a condus cu 8-7 la primul time-out al setului inaugural și a fost la conducerea partidei până la scorul de 14-14, când gruparea oaspete a preluat conducerea, și în cele din urmă a câștigat primul set cu 25-19. Și în actul al doilea tot lugojencele au condus la primul time-out, pentru ca la cel de-al doilea CSM Târgoviște să aibă un avantaj de trei puncte și să îl câștige și pe acesta cu 25-20. În setul al treilea, cele două grupări au fost la conducere pe rând la conducerea meciului, pentru ca în cele din urmă, formația oaspete să se impună cu scorul de 25-19.

În ciuda eșecului, CSM Lugoj și-a îndeplinit obiectivul stabilit la debutul sezonului, calificarea în play-off, ajutată și de jocul rezultatelor. În prima rundă a play-off-ului gruparea lugojeană va da piept cu Dinamo Romprest București.

sursa foto:facebook.com

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise