Mama Mia Becicherecul Mic anunță schimbări SURPRINZĂTOARE din retur

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de ianuarie 10, 2015 » De Anda Deliu » Featured, Fotbal intern, Liga 3, Sport in BANAT, Stiri

petre-narcisMama Mia Becicherecul Mic nu renunță la ideea de a juca la Timișoara. Dacă până acum, s-a vorbit despre posibilitatea mutării echipei în orașul de pe Bega dacă clubul va promova în Liga a II-a, de data aceasta se pare că echipa ”pizzerilor” are intenția această din retur.

Astfel, antrenorul Narcis Petre a spus că vrea să mute echipe încă din returul Ligii a III-a la Timișoara. ”Noi încercăm și din iarna aceasta să ne mutăm la Timișoara și dacă găsim un sponsor, ne-am putea numi chiar FC Timișoara”, a declarat Narcis Petre la Radio Timișoara. Mama Mia Becicherecul Mic se află pe locul doi în Seria a IV-a a Ligii a III, după Național Sebiș. În vară, Titu Bojin a vorbit despre varianta mutării echipei pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, dacă ar fi promovat în Liga a II-a pe baza retragerii mai multor echipe.

Numele de FC Timișoara trezește amintiri nu tocmai plăcute timișorenilor. Poli Timișoara a fost nevoită să poarte acest nume pe vremea lui Marian Iancu, în timpul procesului cu Claudio Zambon.

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise