Mamma Mia a reușit o remiză, Vulturii și Millenium au pierdut

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 6, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrima rundă a returului Ligii a treia a adus două înfrângeri și o remiză pentru reprezentantele Timișului în Liga a treia. Mamma Mia Becicherecu Mic a obținut un singur punct în meciul de acasă cu Știința Turceni, Vulturii Lugoj au pierdut la limită meciul cu Ineul, iar Millenium Giarmata a încasat patru goluri la Târgu Jiu.

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, una dintre candidatele la promovarea în eșalonul secund, a început returul ligii a treia cu un semieșec. Elevii lui Narcis Petre au obținut doar o remiză albă în fața penultimei clasate Știința Turceni.

Vulturii Lugoj nu a reușit nici ea o victorie. Fotbaliștii lui Cosmin Petruescu au fost învinși cu 1-0, acasă, de CS Ineu, cu un gol marcat în minutul 32 de Mașniță.

Millenium Giarmata a pierdut și ea în prima rundă a returului, cu scorul de 4-1 pe terenul Pandurilor II Târgu Jiu. Diarra a fost cel care a deschis scorul pentru timișeni, în minutul 18, însă până la pauză, gazdele au întors rezultatul prin reușitele lui Smrekar, una dintre acestea din lovituri de la 11 metri. În partea a doua a întâlnirii, gorjenii au mai primit alte două penalty-uri, transformate de Constantin și Șendroiu, în minutele 86 și 88. Timișenii au încheiat partida cu 2 jucători în minus, după ce Soare și Diarra au văzut cartonașul roșu.

Legat de jocul echipei, am să le reproșez doar jocul mai slab de după golul lui Diara. Am avut o cădere inexplicabilă, am jucat moale, după care a venit eroarea lui Păduraru, fundașii nu au urmărit pe respingere și am luat gol. După ce am luat acel gol a venit un 11 mjetri inexistent. Dacă tușierul care era aproape nu a văzut, a văzut centralul care era la 50 de metri. Arbitrul a avut un comportament arogant, discriminator față de jucătorii mei. Dacă i-a dat roșu lui Diarra pentru proteste, trebuia să îi dea și jucătorului gazdă pentru cuvinte rasiste. E clar că nici gestul lui Diarra nu e ok, și va fi pedepsit conform regulamentului de ordine interioară, dar dacă auzi un jucător, trebuie să îl auzi și pe celălalt.” a declarat antrenorul Călin Cojocaru.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise