Mamma Mia primește vizita echipei din Turceni în deschiderea returului

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 5, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERANuova Mamma Mia Becicherecu Mic reia campionatul cu un meci pe teren propriu împotriva Științei Turceni. Timișenii au câștigat ambele întâlniri din sezonul trecut cu gorjenii cu același scor, 3-1.

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic începe returul împotriva Științei Turceni, echipă aflată pe poziția a 12-a a seriei, cu șapte puncte în cont, și tot atâtea goluri marcate în tot turul de campionat. Mamma Mia s-a întărit în această iarnă cu doi fotbaliști de la ACS Poli, Balaure și Todorov, însă l-a pierdut pentru partea a doua a sezonului pe Zurbagiu, accidentat la ligamente. Timișenii nu se vor putea baza în partida de la Turceni nici pe Negruț, cel care este supendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Mamma Mia a încheiat amicalele iernii cu două victorii, patru remize și o singură înfrângere. Timișenii au suferit unicul eșec în fața grupării de ligă secundă, Metalul Reșița, în Valea Domanului, cu scorul de 2-0. Cel mai bun marcator timișean din testele iernii este Bogdan Steop, cel care a punctat de trei ori, în ultima partidă de veriifcare, victoria cu 5-0 în fața echipei de liga a cincea Voința Biled.

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic a câștigat ambele întâlniri cu gorjenii în ediția trecută de campionat, cu scorul de 3-1, atât pe teren propriu, cât și în deplasare. Dintre marcatorii din sezonul trecut din meciul de acasă, Mamma Mia îl mai are în lot doar pe Hodiș, în timp ce Silaghi și Magdaș s-au despărțit de echipa condusă de Narcis Petre.

Duelul din runda de deschidere a returului dintre Mamma Mia și Știința Turceni este programat mâine, de la ora 15, și va fi condusă de o brigadă arădeană, cu Ionuț Nicoraș la centru.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise