Mamma Mia și Vulturii joacă amicale la jumătatea săptămânii

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 17, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERANuova Mamma Mia Becicherecu Mic și Vulturii Lugoj întâlnesc mâine liderii din liga a patra din județele Arad și Timiș. A treia reprezentantă a Timișului în eșalonul al treilea, Millenium Giarmata, este în cantonament la Băile Herculane și joacă astăzi împotriva Nerei Bozovici.

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic joacă primul amical al iernii pe propriul teren împotriva Progresului Pecica. Gruparea arădeană este lider în liga a patra din județul Arad, la trei puncte de urmăritoarea Victoria Zăbrani. Pentru Mamma Mia acesta este al doilea meci din perioada de pregătire jucat împotriva unei rupări din Arad, după remiza albă de săptămâna trecută în fața Șoimilor Pâncota. Ambele echipe vin după eșecuri în meciurile amicale cu echipele divizionare. Mamma Mia a pierdut cu 2-0 în fața Metalului Reșița, în timp ce Progresul Pecica a pierdut cu 4-0 pe terenul lui FC Bihor. Duelul dintre Mamma Mia și Progresul este programat mâine, de la ora 16, la Becicherecu Mic.

Vulturii Lugoj joacă un meci de verificare în compania liderului Ligii a patra Timiș, ASU Politehnica Timișoara. Gruparea lugojeană vine după o victorie în precedentul meci de verificare, 1-0 în fața colegei de serie Millenium Giarmata, iar ASU Politehnica a pierdut precedenta partidă de verificare, 2-1 în fața divizionarei secunde din Caransebeș. Duelul dintre ASU Poli și Vulturii este programat mâine, de la ora 17, pe terenul de la Baza 2 Politehnica.

Millenium Giarmata va juca astăzi un amical împotriva Nerei Bozovici, ocupanta locului 5 din județul Caraș-Severin.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise