Marele Premiu al Germaniei 2015, sub semnul incertitudinii

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 3, 2015 » De Daniel Balteanu » Auto-Moto, Formula 1

Grand PrixMarele Premiu al Germaniei ar putea să nu se dispute în acest an, pentru prima oară din 1960, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă cele două circuite, Nurburgring și Hockenheim, relatează agenția DPA.

Boss-ul Formule 1, Bernie Ecclestone, a declarat marți pentru ziarul Bild că ”lucrurile nu arată bine, dar vom încerca să-l salvăm”, la o zi după ce ziarul Rhein Zeitung relata că britanicul regretă absența unei curse germane în calendarul din 2015.

MP al Germaniei este programat pentru 19 iulie, iar în mod oficial trebuia să aibă loc pe circuitul Nurburgring, care îl găzduiește în alternanță cu circuitul Hockenheim.

Problemele financiare cu care se confruntă proprietarii celor doi circuite fac incert desfășurarea unui Grand Prix, din cauza pierderilor înregistrate.

Interesul fanilor germani a atins punctul culminant în perioada în care Michael Schumacher a câștigat șapte titluri mondiale și a revenit la maxim între 2010 și 2013, când Sebastian Vettel a obținut patru succese mondiale.

Sursa foto: automarket.ro

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise