Millenium Giarmata debutează în retur în deplasare

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 4, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMillenium Giarmata reia meciurile din liga a treia cu o partidă pe teren străin împotriva satelitului celor de la Pandurii Târgu Jiu. Înaintea duelului direct, cele două echipe sunt despărțite de trei puncte în ierarhia seriei.

Millenium Giarmata deschide returul cu un meci împotriva Pandurilor II Târgu Jiu, pe un stadion pe care nu a câștigat niciodată în istoria participărilor în liga a III-a. Milenarii au reușit doar un egal în Gorj în campionatul trecut, în partida din sezonul regulat, iar în play-off au suferit una dintre cele mai grele înfrângeri în liga a III-a, 7-2.

Millenarii vin după o pauză de iarnă în care au jucat 11 partide de verificare, iar bilanțul a fost de patru victorii, două egaluri și cinci înfrângeri. Cel mai bun marcator în testele iernii este Leonte, autor a patru goluri, două dintre ele înscrise în victoria în fața Șoimilor Pâncota. Un alt fotbalist cu două goluri înscrise într-un singur meci amical este Bârză, cel care a punctat în cea mai clară victorie din partidele de verificare, 7-0, cu Nera Bozovici.

În turul campionatului, Millenium Giarmata s-a impus cu 3-0 pe teren propriu în fața Pandurilor II. Duelul din prima rundă a returului este programat vineri, de la ora 15, la Rovinari.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise