Millenium Giarmata și-a luat revanșa în fața Lugojului

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 25, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

Millenium Giarmata a învins cu 1-0 Vulturii Lugoj într-un meci amical disputat pe terenul sintetic din complexul Dan Păltinișanu. Astfel, milenarii și-au luat revanța față de lugojeni, după ce în urmă cu două săptămâni, aceștia i-au învins cu același scor la Lugoj.

Prima parte a întâlnirii a fost una echilibrată, atacurile fiind blocate de apărările celor două formații la marginea celor două careuri. În minutul 36 al partidei fundașii lugojeni au blocat un atac al Giarmatei la marginea careului de 16 metri, iar arbitrul a dictat lovitură liberă. Veteranul Giarmatei, Cristian Dancia a executat perfect, iar mingea s-a oprin în plasa porții lui Dragostin. Cinci minute mai târziu a apărut și prima ocazie importantă a lugojenilor. După un corner al lui Vânătu, mingea a fost respinsă până în marginea careului de 16 metri, a ajuns la același fotbalist, însă șutul expediat de acesta a fost respins în afara terenului de Păduraru, iar la pauză a rămas 1-0.

În repriza a doua, Cosmin Petruescu a schimbat întreaga garnitură, iar partida a rămas la fel de echilibrată, cu un plus la nivelul ocaziilor de poartă pentru Millenium Giarmata. Danci și Beloescu, ultimul de două ori, au expediat șuturi de la distanță, însă de fiecare dată Iordache a fost la post. Lugojenii au răspuns prin Dobra, al cărui șut din interiorul careului milenarilor a trecut peste poarta lui Păduraru. Astfel, s-a încheiat 1-0, iar Giarmata a răzbunat eșecul cu același scor din urmă cu două săptămâni. Iată și formulele folosite de cei doi antrenori:

Millenium Giarmata: Păduraru – Soare, Artimon, Gârba, Dancia, Fuchs, Mihuta, Ștefan, Beloescu, Diarra și Bârză. Au mai intrat pe parcurs: Domșa, Firan, Oneț, Boltașu, Leonte, Ilinca și Gideon

Vulturii Lugoj(prima repriză): Dragostin – Precupanu, Loga, Miculescu, Buligă, Olariu, Mânecan, Vânătu, Ardelean, Stoichescu și Porcescu.

Vulturii Lugoj (repriza a II-a): Iordache – Agoston, Predescu, Cut, Roșie, Pîntea, Ivașcu, Dobra, Marta, gruneanțu și Pleșcan

Millenium Giarmata nu va mai disputa niciun meci amical până la reluarea campionatului, în timp ce Vulturii Lugoj vor evolua împotriva lui ACS Poli Timișoara.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise