Millenium la primul punct din retur, Lugojul se impune în fața Becicherecului

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 21, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVulturii Lugoj a produs un nou eșec formației din Becicherecu Mic, și a îndepărtat echipa lui Narcis Petre de primul loc al seriei. A treia reprezentantă a Timișului, Millenium Giarmata a obținut primul punct din retur în deplasarea de la Filiași.

Vulturii Lugoj a obținut cel de-al șaptelea triumf al sezonului, și primul din acest retur de campionat. Lugojenii au trecut cu 1-0 de Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, în primul derby timișean al părții a doua a sezonului. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Vlădia, cu cinci minute înainte de finalul întâlnirii. Iată și formulele utilizate de cei doi antrenori:

Vulturii Lugoj: Iordache –Precupanu, Loga, Vlădia(c), Buligă, Mânecan, Ivașcu, Vânătu, Ardelean, Magdaș, Porcescu. Au mai jucat: Dobra, Semenea, Stoichescu și Pleșcan

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic: Culda – Ștefanovici, Todorov, Telescu(c) Toma, Radu, Hecsko, Luță, Negruț, Hodiș, Sturza. Au mai intrat: Balaure, Tăbăcaru, Steop

Lugojenii au ajuns astfel la 23 de puncte, iar în runda viitoare joacă în deplasare împotriva lui Millenium Giarmata. Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic a rămas cu 29 de puncte, iar Național Sebiș și UTA Bătrâna Doamnă s-au distanțat în clasament. În runda viitoare, gruparea din Becicherecu Mic va primi vizita lui FC Hunedoara.

Millenium Giarmata a obținut în această rundă primul punct din  retur, după ce a încheiat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu CSO Filiași. Acesta a fost de fapt  și primul gol din acest retur. Gazdele au deschis scorul după un sfert de oră de joc prin Bălă, în timp ce timișenii au egalat în minutul 35, prin Beloescu. Călin Cojocaru a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Păduraru – Soare, Oneț, Dancia, Gârba – Ștefan, Fuchs, Leucă, Mihuța – Beloescu, Bârză. Au intrat pe parcurs: Leonte, Ilinca și Gideon.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise