Moto Extrem Lugoj vrea trei titluri naționale la motocross

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de ianuarie 22, 2015 » De Anda Deliu » Alte Sporturi, Auto-Moto, Motociclism, Sport in BANAT, Stiri

Stoichescu-si-Rosu-620x400Clubul Moto Extrem lugoj are planuri îndrăznețe pentru 2015, trei titluri naționale. Pe lângă Mihai Stoichescu și Vlad Roșu, clubul vrea și un titlu la veterani, prin italianul Giampiero Borgetti.

Mihai Stoichescu nu mai are nevoie de nicio prezentare în motocrossul românesc. Lugojeanul de 26 de ani are în palmares șapte titluri naționale, în 2005, 2006, 2007, 2008, 2012, 2013 și 2014. Anul acesta, lugojenaul vrea să fie încă o dată campion. ”Am început deja pregătirile şi mă simt foarte bine. Deocamdată lucrăm pe partea fizică şi merg de două ori pe zi la sală, dar în scurt timp vom ieşi şi cu motoarele pe circuit. Sper ca în acest an să fiu ferit de accidentări şi să obţin din nou titlul naţional”, a declarat Stoichescu, ce va concura și anul acesta la clasa-regină MX1.

Antrenorul și președintele clubului Moto Extrem, Liviu Jigmond își pune mari speranțe în Stoichescu, dar și în Vlad Roșu, care va concura la amatori, dar și Giampiero Borgetti, de la veterami. ”Cred că în acest an putem obţine cele mai bune rezultate din istoria clubului. Avem trei piloţi foarte valoroşi, care au şanse mari să domine campionatul la clasa la care participă. E vorba despre Mihai Stoichescu, deţinătorul titlului en-titre la profesionişti, care este de şapte ori campion naţional. La amatori, va concura Vlad Roşu, pe care doar ghinionul l-a ţinut anul trecut departe de obţinerea titlului naţional, deoarece şi-a rupt mâna chiar înainte de începerea campionatului şi a lipsit câteva etapa, iar în final a terminat pe locul trei. Iar la veterani, îl avem pe prietenul nostru Giampiero Borgetti, care în acest an este foarte pregătit şi sunt sigur că va termina primul”, a declarat Liviu Jigmond.

Dacă bugetul le va permite, cei de la Moto Extrem Lugoj se gândesc să se înscrie și în competiții din alte țări. O primă țintă ar fi Ungaria, unde motocrossul e foarte popular.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise