Nici Ripensia nu învinge Mașlocul

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de august 30, 2014 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERARipensia Timișoara a pierdut două puncte pe teren propriu după 2-2 cu Voința Mașloc, în ultimul minut al prelungirilor. Formația oaspete rămâne neînvinsă după cinci etape și reușește al doilea rezultat bun după victoria în fața Ghirodei.

Ripensia Timișoara a controlat începutul de meci din runda cu numărul cinci a ligii a patra împotriva Voinței Mașloc. Luca a ratat prima oportunitate a Ripensiei în minutul 7, când a trimis pe lângă poartă, după o centrare a lui Cărpinișan. După această fază jocul a fost unul mediocru, fără ocazii notabile, și astfel, după 45 de minute scorul era 0-0. Debutul părții a doua a aprținut tot Ripensiei, iar în minutul 53, Cărpinișan a deschis scorul după o pasă a lui Briciu. Voința Mașloc a făcut același joc din meciul cu CS Ghiroda, câștigat la mijlocul săptămânii, iar în minutul 80, Vântură a adus egalarea. Un minut mai târziu, Mediop înscrie pentru Ripensia, însă reușita este anulată pentru off-side, însă în minutul 85, Vasilcin a înscris un gol valabil și a făcut 2-1 pentru Ripensia. Mașlocul nu a renunțat nici după această reușită, iar în ultimul meci al prelungirilor Mureșan a înscris golul egalării și a adus un punct Voinței. Iată și cele două formule de utilizate de antrenorii celor două echipe.

Ripensia: Ciui – Luca, Uzun, Solomon, Cărpinișan – Ciobai, Păscăleanu – Mediop, Vasilcin, Briciu, Barburescu. Rezerve: Rădulescu – Petrișor, Popa, Ungur, Bobină, Zdrîncu, Berescu.

Mașloc: Amarinei – Hrițcan, Pană, Matei, Gabără, Berceanu, Berceanu, Mureșan, David, Dudău, Vântură, Ardelean. Rezerve: Buzar, Coca, Mariș, Cosur, G. Popa, Janai.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise