Nu i-au păcălit: CH Poli pierde și în fața lui CSM București

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 1, 2015 » De Daniel Balteanu » Featured, Handbal, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERACH Poli Timișoara a fost învinsă cu scorul de 30-23 în penultima etapă a sezonului regular din Liga Națională de handbal masculin. Finalul jocului a adus și o ședință de durată în vestiarul formației timișorene. Timișorenii mai au un singur meci de jucat, în deplasare, în fața lui CSU Suceava.

CH Poli a început duelul cu CSM București cu Daskaloski între buturi și Leordean Grigoraș, Irimescu, Chikovani, Fenici și Timofte pe semicerc. Timișorenii au deschis scorul dintr-o lovitură de la 7 metri transformată de Irimescu, iar acesta avea să rămână singurul moment în care alb-violeții au condus pe tabelă. CSM-ul a întors repede prin Milosevic și Stavrositu, iar până în minutul 9, când Poli a înscris al doilea gol, gruparea din capitală conducea cu 4-2. Poli s-a menținut la două lungimi în spatele grupării din capitală, iar în minutul 23, alb-violeții au reușit să egaleze situația de pe tabelă, 8-8. Daskaloski a încercat să înscrie cu o aruncare din propriul semircerc, însă a ratat, iar CSM-ul a încheiat în avantaj prima parte, 9-11.

Partea a doua a început cu o dublă reușită a CSM-ului, care s-a desprins la 13-9, însă până în minutul 10, Poli avea să revină la doar un gol pe tabelă, 14-15. În numai trei minute alb-violeții au greșit însă mai mult decât rivalii, și chiar în superioritate numerică, nu au reușit să puncteze. Au făcut-o însă bucureștenii care s-au desprins repede la 6 goluri, pentru ca la jumătatea reprizei să aibă un avantaj maxim, șapte goluri, 16-23.  Timișorenii au reușit să se apropie la trei goluri în ultimele 10 minute, însă au făcut mai multe erori și în cele din urmă, CSM București a obținut victoria cu 30-23.

Cel mai bun marcator timișorean a fost Irimescu, autor a șapte goluri, restul golurilor fiind înscrise de: Timofte – 5, Chikovani – 4, Leordean – 3, Grigoraș – 3, Fenici – 2. De cealaltă parte, cel mai bun marcator a fost Kostadinovic, cu șase goluri.

După înfrângerea în fața CSM-ului, Pero Milosevic și-a băgat elevii în ședință, care a durat mai mult de o jumătate de oră. Ultimul meci din sezonul regular pentru timișoreni este programat  în data de 8 aprilie pe terenul lui CSU Suceava.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise