Ovidiu Olariu:”Au fost greșeli tehnice individuale multe”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 7, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

olariu ripensiaRipensia a suferit cel mai dureros eșec de la reînființare în derby-ul Ligii a patra Timiș, în fața lui ASU Politehnica Timișoara. Elevii lui Ovidiu Olariu și Radu Suciu au și ratat o lovitură de la 11 metri.

Ripensia Timișoara a a făcut un pas greșit în lupta pentru ajungerea la barajul de promovare în Liga a III-a, după eșecul la scor de tenis în fața rivalilor de la ASU Politehnica. “Ripi” a primit și un penalty în prima parte, ratat de Briciu, și a mai cerut unul în repriza secundă, însă același fotbalist a primit un cartonaș galben pentru simulare.

Da, foarte dur scorul. Ce să zic?S-a rupt de la aceste multiple greșeli ale jucătorilor noștri, în spate. Cu siguranță chiar caraghioase la câteva goluri. Nu știu cum o să refacem moralul. S-a pierdut o luptă, nu-i sfârșitul campionatului, mai vedem, mai sperăm. Trebuie să ne mobilizăm, avem meci greu săptămâna viitoare la Sînnicolau.Pe fondul acestor greșeli s-a rupt, și pe fondul unei ulterioare neîncrederi….Dacă noi nu greșeam, nu știu ce se întâmpla. Au fost greșeli individuale, greșeli tehnice individuale multe. Nu se poate să ai așa o atitudine la un asemenea meci….Ne-am așteptam la asta. Nu ne-a ieșit nimic. Și jucătorii noștri de valoare, ne așteptam să intre mai bine în joc și nu s-a intrat. Așa am început din minutul 1 și am continuat, cu ușoare tresăriri după ce am reușit să dăm golul, dar după aceea a urmat foarte repede un gol de-al lor și atunci am picat.” a spus la final antrenorul Ripensiei, Ovidiu Olariu

Odată cu acest eșec, Ripensia rămâne la patru puncte de ASU Politehnica, rămâne cu cea mai bună ofensivă a campionatului, însă a picat pe poziția a patra în ierarhia celor mai bune defensive, cu 18 goluri încasate.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise