Publicul reşitean, remarcat de luptătorii români de la gala de sâmbătă

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 14, 2014 » De Adrian Cret » Arte marţiale, Sport in BANAT, Stiri

resita

Românii au făcut spectacol la Gala Superkombat World Grand Prix, desfășurată sâmbătă seara, la Reșița, iar românii prezenţi la competiţie au apreciat şi publicul bănăţean.

”Am avut un adversar… Nu mai cădea la pumni, am vrut să-i dau câteva serii, dar mă aștepta cu genunchiul să mă contreze. Nu am lovit așa cum am vrut, dar nu contează, l-am bătut! I-am mutat freza egipteanului. Ăștia să nu se pună cu românii, că românii sunt cei mai tari. Trebuie să mulțumesc publicului reșițean. Am avut o galerie nemaipomenită. Dacă aș avea o asemenea galerie cu mine peste tot aș câștiga toate meciurile”, a declarat Cătălin Moroșanu.

La fel de încântat de public a fost și Sebastian Ciobanu, căruia i se mai spune și ”Fiul lui Dracula”. ”Mi-a plăcut că a fost un meci foarte dur și mi-a plăcut că a venit la bătaie. Meciul a fost unul greu, pentru că m-a lovit cu capul și am început să sângerez. Mi-a plăcut și că publicul reșițean a fost trup și suflet cu mine și datorită lui am câștigat”, a afirmat Sebastian Ciobanu, care a luptat cu slovenul Enver Slijvar.

Printre câștigători s-a numărat și lugojeanul Raul Cătinaș, care l-a avut ca adversar pe luptătorul francez Brice Guidon. ”Mă așteptam să fie mult mai greu. Sunt bucuros că am câștigat și că am putut să fac show, aici, la Reșița. În ceea ce privește publicul, nu pot să spun decât că a fost extraordinar, așa cum mă așteptam, să am mulți susținători, eu fiind aproape de casă”, a spus Cătinaș.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise