Radu Suciu: “Partida de sâmbătă nu e decisivă indiferent de rezultat”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 3, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

Radu SuciuRipensia Timișoara va încerca sâmbătă să își ia revanșa în fața lui ASU Politehnica după eșecul cu 2-1 din turul campionatului. Oficialii formației timișorene cred că indiferent de rezultat, lupta pentru prima poziție nu se încheie în această rundă.

 Ripensia Timișoara joacă este gazda primului derby al său din returul de campionat, sâmbătă, de la ora 16, împotriva liderului Ligii a IV- ASU Politehnica Timișoara. Ripi a jucat 10 meciuri de verificare în această iarnă, iar bilanțul este de șase victorii, o remiză și două eșecuri, în care a înscris de 38 de ori și a primit 11 goluri. Ripensia a început și returul cu o victorie clară, 6-1 la Giroc. Managerul Ripensiei Radu Suciu vede partida cu ASU Poli ca pe una importantă, însă nu crucială.

Spuneam acum 3 ani, când am pornit pe drumul reconstrucției clubului Ripensia, că este foarte probabil ca polul de interes sau de importanță al fotbalului local să se îndrepte spre fotbalul județean și regional, ceea ce am reiterat și pe parcursul nostru până astăzi, în mod constant, și lucrurile par a confirma această tendință, dovadă interesul în jurul acestui meci și a actualului sezon. Este foarte probabil ca în anii următori să mai existe și alte asemenea derby-uri locale, în condițiile în care este de așteptat ca și alte cluburi din Timișoara să pornească pe urmele Ripensiei și a lui ASU Politehnica și să își dezvolte activitatea fotbalistică, și sperăm să fie așa! Legat strict de partea sportivă, partida de sâmbătă nu e decisivă indiferent de rezultat, iar campionatul se joacă până în ultima etapă. Desigur, dacă Ripensia pierde, scad consistent șansele dar nu în totalitate. Cred că duelul este deschis și în continuare, deoarece există un nucleu destul de important de cluburi care și-au consolidat loturile, și-au reconsiderat strategia de a se antrena, există și un alt grup de echipe care se străduiesc să dezvolte baza sportivă și să aibă o bază materială mai consistentă, acesta este fenomenul pe care se evoluează, și în condițiile în care au reușit să atragă jucători din eșaloane superioare, pe fondul problemelor economice din primele ligi.” a declarat oficialul Ripensiei

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise