Remiză între Mamma Mia și Voința Mașloc

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 21, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERANuova Mamma Mia Becicherecu Mic a încheiat la egalitate, 1-1, meciul amical disputat pe stadionul Textila în compania grupării de liga a patra Voința Mașloc. Gruparea din Becicherecu Mic ar mai putea juca un amical, în timp ce pentru echipa din Mașloc acesta a fost ultimul test înaintea campionatului.

Duelul dintre cele două echipe s-a încheiat la egalitate după primele 45 de minute, 0-0, iar formația din Mașloc a deschis scorul în debutul reprizei secunde prin golgeterul Lucian Stoica. Gruparea din Becicherecu Mic a egalata însă situația pe tabelă cu un gol al lui Hodiș, în minutul 70. Iată și garniturile pe care le-au utilizat cei doi antrenori.

Voința Mașloc: Amarinei – Gabără, Hrițcan, Matei, Berceanu, Ionuț Alexandru, Bungău, Șuleap, Ardelean, Popa, Stoica. Au mai intrat: Luca, David, Cosur, Berbece, Mario

Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic: Filip – Ștefanovici, Telescu, Toma, Todorov, Zoran Radu, Luță, Balaure, Centea, Steop, Hodiș. Au mai intrat: Culda, Molcuț, Costea, Sturza, Postolache, Nicoară. Zurbagiu a lipsit de pe teren din cauza unei accidentări care l-ar putea ține departe de teren pentru tot restul sezonului.

 

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise