Ripensia are un nou cuplu de antrenori

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 11, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

StanRipensia Timișoara nu va mai fi condusă de pe bancă de Radu Suciu și Ovidiu Olariu. După eșecul din partida cu ASU Politehnica, managerul lui Ripi a decis să renunțe la partea de pregătire a jucătorilor, iar locul să va fi luat de un alt antrenor din cadrul clubului.

Cosmin Stan i se va alătura pe banca tehnică lui Ovidiu Olariu începînd de la antrenamentul de astăzi al grupării roș-galbene. Noul antrenor a condus și echipa a doua a formației timișorene, iar de numele său este legată și promovarea în Liga a III-a a Vulturilor Lugoj în anul 2012. Iată și comunicatul integral prin care clubul timișorean a anunțat retragerea de pe bancă a lui Radu Suciu:

  1. În urma eșecului de sâmbătă, managerul Radu Suciu a decis să renunțe la partea de pregătire a primei echipe, urmând a rămâne în continuare  în cadrul clubului, având ca rol asigurarea suportului tehnic și logistic al antrenorilor, precum și coordonarea planului de dezvoltare sportivă și admnistrativă.

Îi mulțumim, pe această cale, pentru munca depusă la echipă încă de la primele antrenamente din 2012, pasiunea și dăruirea de care a dat dovadă, precum și performanțele remarcabile obținute în acești ani.

  1. Începând de astăzi, prima echipă este condusă de cuplul de antrenori Cosmin Stan – Ovidiu Olariu, cărora le urăm mult succes la cârma Ripensiei.
  2. Obiectivele clubului pentru acest sezon rămân neschimbate. Ripensia își dorește promovarea în liga a 3-a și câștigarea fazei județene a Cupei României.

Primul meci pentru Cosmin Stan pe banca Ripensiei este programat în acest final de săptămână, în deplasare, împotriva Unirii Sânnicolau Mare.

sursa foto: ripensiatimisoara.ro

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise