Ripensia joacă la lumina reflectoarelor cu Electrica

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 5, 2013 » De Denis Iancovici » Fotbal intern, Liga 6, Stiri

ripensia

„Ripi” debutează în returul „Municipiului” după amânarea primei etape a acestuia, când trebuia să joace cu Luceafărul. Din cauză că terenul propriu, pe care evoluează şi adversarul de vineri, a fost afectat la victoria din Cupă, „roş-galbenii” vor disputa meciul cu Electrica Timişoara în nocturna „sinteticului” de la „Dan Păltinişanu”.

După ce a evoluat în câteva partide până spre seară, Ripensia are parte şi de un joc oficial cap-coadă la lumina reflectoarelor în Liga a VI-a. Partida e una specială şi prin prisma adversarului, FC Electrica împarte arena cu Ripensia, deci şi o parte din istoria legendarului club timişorean. În tur ripensiştii s-au impus cu 7-1, acel joc considerându-se în deplasare, cu vecinii care se axează în ultimii ani pe creşterea copiilor. De altfel trupa din „Municipiu” a Electricii are o medie de vârstă undeva la 16 ani.

„Ripi” revine astfel în campionat după mai bine de patru luni de pauză. Jocul nu se dispută pe „Electrica” pentru că terenul a fost afectat în victoria de marţi din semifinalele Cupei cu Belinţ iar pe arena de la Pădurea Verde urmează să se dispute şi finala cu Ghiroda din 24 aprilie.

Jocul Ripensia – Electrica din etapa a XIII-a a Campionatului Municipal, se dispută vineri, de la ora 19:30, în nocturnă, pe terenul sintetic de la arena „Dan Păltinişanu”. Acesta a devenit practic a doua casă pentru „roş-galbeni” în ultimele luni.

C. B.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise