Ripensia pregătită de derby din punct de vedere organizatoric

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 3, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

Ripensia-GhirodaRipensia Timișoara va întâlni sâmbătă pe ASU Politehnica în derby-ul etapei a doua a returului Ligii a patra de fotbal. Oficialii formației roș-galbene au stabilit un preț de 10 lei pentru biletele de intrare și pregătesc și câteva surprize pentru acest meci.

Ripensia Timișoara e doar la un punct în spatele rivalei de sâmbătă din derby-ul timișean al Ligii a patra. “Ripi” revine pe arena unde a reușit cea mai mare performanță de la reînființare, calificarea în optimile de finală ale Cupei României. Oficialii Ripensiei se așteaptă la o prezență numeroasă la această întâlnire și iar partida va fi transmisă și online.

O noutate absolută în România, nu știu dacă s-a mai transmis un joc din Divizia D în sistem livestreaming pe internet, transmisia începând de la ora 15,30, inclusiv cu interviuri, și încă nu știm toate minutele premergătoare jocului cum vor fi acoperite, culminând apoi cu transmisia în sine a partidei, după care vor urma interviuri cu cei implicați în joc. Pentru acest livestreaming cooperează o echipă operativă a firmei Business Plus și HDV Studio, coordonator al transmisiei fiind Windrich Robert, cu experiență în domeniu. Transmisia se va efectua cu 4 camere, trei de la nivel superior, una la nivelul solului, iar Octavian Stăncioiu și Emeric Dembroschi vor acoperi aspectele tehnico-tactice în comentariul jocului și încă o persoană va activa pe partea de interviuri.” a declarat vicepreședintele Ripensiei, Erol Baeram

De asemenea, duelul cu ASU Poli este important și dintr-un alt motiv.

„la evenimentul de sâmbătă va filma o echipă a TVR, un film documentar realizat de unul dintre autorii cărții despre Nicolae Simatoc, domnul Octavian Țipu, producător al filmului documentar, ce include interviuri cu refondatorii Ripensiei și probabil imagini luate inclusiv de la meciul de sâmbătă cu ASU Politehnica. Suntem în plin proces de reconstrucție, mă bucur că au sporit resursele de la an la an și suntem mândri cu tot ceea ce am realizat, aspecte care, cred eu, sunt necesare la un club autentic, așa cum ne dorim noi să fie Ripensia!” a afirmat președintele Ripensiei, Radu Ienovan

Ripensia Timișoara, ca și club organizator, va ceda 200 de bilete lui ASU Politehnica, iar pentru spectatori vor fi deschise peluza sud, tribuna 1 și tribuna 0.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise