Roland Nagy după înfrângerea de la Timișoara: “Este o corecție”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 28, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUTA Bătrâna Doamnă a deplasat pe Bega un lot de 21 de jucători, iar Roland Nagy i-a trimis pe toți în teren în eșecul cu 5-1 în fața lui ACS Poli. Tehnicianul arădean a recunoscut că diferența putea fi mai mare.

UTA Bătrâna Doamnă nu a pus niciun moment în real pericol poarta lui ACS Poli Timișoara. Gruparea care ocupă locul al treilea în seria a IV-a a ligii a treia a încercat să pună probleme doar cu șuturi de la distanță, care au trecut însă peste poartă sau au fost blocate de apărarea grupării de pe Bega. La final, antrenorul Roland Nagy a recunoscut forța superioară a adversarului, însă a văzut și părțile utile ale duelului cu o grupare aflată în pole position pentru promovarea în Liga 1.

”Să mulțumim pentru această dublă, că am avut onoarea și plăcerea de a juca cu o echipă după părerea mea de Liga 1. Desigur, eram conștient că era un joc care se va disputa la un nivel destul de ridicat, pentru ca unii tineri să vadă ce înseamnă să joci pe un stadion mare, cu o echipă care prestează un joc bun, un adversar care peste câtva timp va fi o echipă de Liga 1. Rezultatul putea fi și mai mare, este o corecție, sigur, dar am avut în față o echipă care nu te lasă să joci, au fost condiții de adversitate. Au avut oportunitatea să învețe, să vadă care e pasul spre fotbalul de performanță. Am anticipat toate aceste lucruri, am și încercat să trezesc autodepășirea în tinerii noștri jucători, căci știam că ACS Poli e mult prea departe să ajungem la acest nivel, dar există în echipa noastră calitate, jucători tineri, care să înțeleagă că numai așa pot tinde spre fotbalul de performanță, evidențiindu-se la clubul nostru, UTA. Mai avem puțin timp până la începerea returului, în care putem să analizăm jocul nostru contra unor adversari de valoare, care și-au creat ocazii, au creat presiune, cu ruperea ritmului în ultima treime de teren, acolo deja a fost altceva… Una peste alta, deși a fost un eșec usturător, și nu-mi face plăcere, ca antrenor și echipă, am avut oportunitatea să vedem unde încercăm să tindem cât mai rapid”, a explicat antrenorul arădenilor.

Înaintea reluării returului în liga a treia, UTA ocupă locul 3 în seria a IV-a, la trei puncte de liderul din Sebiș, și unul de Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise