S-a stabilit programul Final Four-ului bănăţean! 250 de pachete rămase în vânzare

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 26, 2013 » De Denis Iancovici » Alte Sporturi, Baschet, Stiri

logo-F4

BC Timişoara anunţă că au mai rămas doar 250 de pachete de bilete nevândute pentru turneul Final Four al Cupei României ce se va desfăşura în sala „Constantin Jude” (6-7 aprilie). De asemenea marţi a fost anunţat şi programul complet, cu orele de disputare ale jocurilor din fazele finale ale competiţiei.

„Leii din Banat” urmează să întâlnească Gazul în semifinale în al doilea joc al zilei de sâmbătă, de la ora 19:30. Marea finală a Cupei se va disputa duminică, 7 aprilie, de la ora 18.

Sâmbătă, 6 aprilie

Ora 17,00, Universitatea Cluj – CSU Ploiești

Ora 19,30, BC Timișoara – Gaz Metan Mediaș

Duminică, aprilie

Ora 15,30, finala mică

Ora 18,00, finala mare

Ultimele pachete, puse în vânzare la jocul cu Giurgiu

BCT a anunţat că mai sunt doar 250 de pachete de bilete pentru turneul F4 al cărui gazdă este. Acestea vor fi puse în vânzare cu ocazia jocului de miercuri dintre BC Timișoara şi CSS Giurgiu. Partida va începe de la ora 19,00, la sala „Constantin Jude”, iar biletele pot fi cumpărate din holul de la intrare, cu începere de la ora 18,00.

Biletele pot fi procurate și de la sediul clubului, Casa Tineretului, etaj I, în fiecare zi lucrătoare, de la 10,00 la 14,00. Pachetele sunt valabile pentru toate cele patru jocuri, iar valoarea lor este de 35 de lei pentru sectorul A și 25 de lei pentru sectorul B.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise