S-au pus în vânzare biletele pentru UTA – ACS Poli

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 4, 2013 » De Denis Iancovici » Fotbal intern, Liga 2, Stiri

unu_3

FC UTA a anunţat că de luni, 4 martie, s-au pus în vânzare biletele pentru duelul de vineri cu ACS Poli. Pentru cei care aleg să meargă în sectorul oaspeţilor cel mai probabil intrarea va fi gratuită.

Deşi nu există o reciprocitate între cluburi se pare că timişorenii care aleg să-şi susţină echipa din sectorul oaspeţilor vor avea biletele asigurate de club. Aceştia se pot înscrie pentru deplasare, de marţi până joi, între orele 17-19, la stadionul „Dan Păltinişanu” (zona vestiarelor) sau la numărul 0726 446 747. Fanii lui ACS Poli se vor deplasa cu trenul. Dacă numărul maxim de tichete asigurate galeriei oaspete pe arena arădeană este de 400, cel mai probabil pentru acest joc numărul suporterilor în deplasare va fi sub o sută. Detaliile complete vor fi anunţate curând.

Biletele puse în vânzare la Arad

Pentru fanii care vor să asiste la meci din alte zone ale stadionului, aceştia pot deja achiziţiona bilete de la Arad. Programul de vânzare va fi până joi, 7 martie, între orele 10 şi 16, perioadă în care se vor vinde la secretariatul clubului UTA. În ziua meciului, vineri, intre orele 10 şi 17, tichetele se vor vinde la casa de bilete din faţa stadionului Francisc Neuman.

Preţul biletelor este, după cum urmează:

– la tribuna I – 15 lei
– la tribuna a II a, sectorul J – 15 lei
– la tribuna a II a – 12 lei
– la peluza – 6 lei
Partida UTA – ACS Poli, care contează pentru prima etapă a returului din B2, se dispută vineri, 8 martie, de la ora 18 (Digi 1).
C. B.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

2 Responses to S-au pus în vânzare biletele pentru UTA – ACS Poli

  1. drukeriamembriidepartid says:

    oare baieti lu’ herzog (drukeria), sa nu intreprinda ei nici o actiune de genul banere, mazgalituri, scandari anti-Poli, scandari de genul „aek! bragadiru! sau recas!, mesaje cu tenta politica, o ‘surpriza ceva’?!!! vis a vis de meciul de la arad?!!! o intelegere de postare a unor mesaje la stadion cu rivalii traditionali ai timisoarei aradenii?!! nici un complot ceva?!! nici macar o incercare de intimidare a copiilor care sustin acs poli?! nici o actiune de propaganda?! nimic?! nimic?!!
    oare sa se rezume ei (baieti lu herzog) doar la a sta in fata televizorului si a tine pumnii stransi utei, rivala traditionala a timisoarei??!! doar atat?!

  2. dinu says:

    prostule… postezi pe toate forumurile. nu ti-e rusine?? ramai tu ca boala ta la cap, nimeni nu va veni la tine la inmormantare, noapte buna!