Sarazinii Timișoarei au învins campioana la ea acasă

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 4, 2015 » De Daniel Balteanu » Rugby, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERARCM Timișoara Saracens s-a impus cu scorul de 24-19 pe terenul Științei Baia Mare în etapa a doua a Superligii de rugby. Timișorenii au încheiat partida cu trei jucători în minus, din cauza cartonașelor galbene primite.

Rugbyștii timișoreni au început ca din pușcă întâlnirea de la Baia Mare și au deschis scorul încă din primul minut, cu un eseu al lui Moala, tranformat de Calafeteanu. Formația timișoreană a rămas și fără Tangimana timp de 10 minute. Băimărenii au răspuns cu trei lovituri de pedeapsă tranformate de Luke Samoa, cel care în sezonul trecut, la Timișoara, semna toate punctele băimărenilor. Tangimana avea să readucă sarazinii în avantaj după un eseu marcat înaintea pauzei și transformat de Calafeteanu, iar scorul după 40 de minute era de 9-14.

Partea a doua a jocului a început cu o lovitură de pedeapsă transformată de Luke Samoa și două ratate de Calafeteanu. Băimărenii au rămas în 14 jucători după un galben încasat de Leiatua, iar imediatr după Calafeteanu a transformat o lovitură de pedeapsă și a dus scorul la 17-12. Și dacă înainte de meci spunea că ar fi un vis pentru el să câștige la Baia Mare, căpitanul timișorean Stelian Burcea a pus umărul la victorie cu un eseu, transformat de Conache. În ultimele 10 minute ale partidei timișorenii Morisson, Popîrlan și Drenceanu au primit câte un cartonaș galben, însă băimărenii au profitat doar o dată și au înscris un eseu prin Genia, transformat de Samoa, și s-a încheiat 24-19 pentru RCM Timișoara Saracens, scor care a consființit prima înfrângere pentru băimăreni după 7 ani pe teren propriu.

Bănățenii au folosit următoarea formulă: Țăruș, Căpățână, Romumu, Popârlan, Drenceanu, Morrison, Ianuș, Burcea – cpt., Calafeteanu, Rose, Moala, Kinikinilau, Umaga, Tangimana, Conache. Pe parcurs au mai evoluat: Sefanaia, Militaru, O`Donnell, Nabalei și Gorcioaia.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

One Response to Sarazinii Timișoarei au învins campioana la ea acasă

  1. vest says:

    Inseamna ca aia chiar sunt slabuti, daca nici cu ajutorul traditional al arbitrilor nu au facut fata. Ei au fost campioni anul trecut ca n-am fost noi in finala…