Sorin Brîndescu: “Știam foarte bine punctele lor tari, dar aveau și puncte slabe”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 7, 2015 » De Daniel Balteanu » ISTORIA SPORTULUI, Liga 4

Sorin-BrindescuASU Politehnica a obținut a doua victorie în retur, una mai clară decât se așteptau până și antrenorii alb-violeților. Pentru poliști au punctat din nou marcatorii celor două goluri din întâlnirea tur.

ASU Politehnica a prestat un joc defensiv bun în întâlnirea cu Ripensia de pe stadionul Dan Păltinișanu, și nu le-a oferit rivalilor multe ocazii să înscrie. La scorul de 2-0, portarul Burtic a dat și el mai multă încredere echipei după ce a apărat lovitura de la 11 metri executată de Briciu. Poliștii au punctat de două ori prin Drăghici, sosit în această iarnă, Gălan și Vucea, care au punctat și în tur, Naidin, aflat la primul gol din partea a doua a campionatului, însă cireașa de pe tort a fost pusă de Tulcan, cel care a executat perfect o lovitură liberă.

Am pregătit foarte bine acest joc, știam foarte bine punctele lor tari, dar aveau și puncte slabe în echipă, și cred că am profitat de acest lucru. Am anihilat jocul lor foarte bun ofensiv , i-am dublat foarte bine și cred că s-a văzut prin jocul nostru că ne-am făcut temele foarte bine. În apărare Ripensia lasă foarte multe spații, fundașii laterali pleacă foarte mult la joc și am început din start cu doi atacanți, pe fundașii lor centrali. Deși nu m-a mulțumit în totalitate jocul din prima repriză, poate și cu teama de adversar, dar totuși cred că am profitat de superioritatea noastră. Am pus formația lor pe tablă, și în afară de Luca, ce a jucat în locul lui Nohai, am citit echipa. Era ceva normal. Am mizat să creăm în zona centrală două dueluri unu la unu, Vucea cu Solomon și Drăghici cu Ciobanu. Deși nu am exploatat asta cum ar trebui, pentru că mijlocașii nostru au fost cuminți și nu au oferit mingi foarte utile atacanților în prima repriză. Am avut anumite probleme și pe zona de apărare, dar le-am reglat la pauză. Sper ca acest rezultat să conteze în lupta pentru promovare mai mult decât la prima vedere, pentru că o echipă care pierde și meciul tur și meciul retur, se demoraliează puțin” a spus antrenorul lui ASU Politehnica, Sorin Brîndescu

ASU Politehnica s-a distanțat la patru puncte în fruntea Ligii a IV-a, iar în runda viitoare va primi vizita lanternei roșii, Auto Timișoara.

sursa foto: sspolitehnica.ro

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise