Sorin Voicu: “Ca să fiu rău, a fost normală victoria”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 15, 2015 » De Daniel Balteanu » Handbal, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERACS Timișoara a rămas neînvinsă în acest sezon în fața concitadinei CSU Poli. Handbalistele pregătite de Sorin Voicu s-au impus cu 32-28, ajutate și de intervențiile bune ale portarului Oana Țurlea.

CS Timișoara a mai adăugat trei puncte la zestrea deja existent în clasamentul seriei a II-a a Diviziei A, după un meci în care a condus și la cinci goluri diferență. Formația pregătită de Sorin Voicu a marcat de trei ori din 7 metri, a avut parte de patru eliminări temporare și de un cartonaș roșu, la Curtuiuș, în finalul primei părți. După meci, antrenorul lui CS Timișoara a vorbit despre derb-ul câștigat, dar și despre evoluția portarului Oana Țurlea, autoare a 12 intervenții salvatoare.

Ca să fiu rău, a fost normală victoria, dar meciul a fost destul de încins, ca dovadă o ambiție prostească la nivel de oraș și atunci fetele joacă sub o tensiune care nu e la locul ei la un joc.Una înseamnă agresivitate, una e dorința de a câștiga și una e să fi sub imperiul nervilor și a dorințelor din astea, oricum să câștig….Cu emoții cât de cât pentru că de câteva ori s-au apropiat de noi. Apropierea a fost chiar la egal, și ne-am desprins din nou printr-un joc poate mai elaborat decât al echipei adverse…În ultimele două meciuri, Oana a fost peste așteptări, a reușit să își găsească locul în poartă, și ca dovadă a scos astăzi mingi utile, putea să mai scoată câteva, a fost pe minge, dar a trecut pe lângă ea.” a spus Sorin Voicu

În runda viitoare, CS Timișoara primește vizita echipei de pe locul 6, CSM Bistrița, echipa cu a treia apărare a seriei, și care în această etapă a fost învinsă cu 22-20, acasă, de Măgura Cisnădie.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise