Sosene Anesi: “Pot să spun că Steaua merita să câștige”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 29, 2015 » De Daniel Balteanu » Rugby, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERARCM Timișoara Saracens a obținut cu greu prima victorie a sezonului, în fața unei echipe a Stelei care a luptat, însă a pierdut la doar două puncta diferență. Antrenorul timișorean Sosene Anesi știe că echipa poate mai mult, și a fost impresionat de evoluția grupării oaspete.

RCM Timișoara Saracens a început ambele reprize cu câte un eseu, care au aprținut lui Moala și Căpățână. Rugbyștii timișoreni au avut zece puncte avantaj pe tabelă, însă Steaua a condus cu un punct la pauză. Formația din capitală a mai condus cu alte două ocazii în partea a doua a întâlnirii. Antrenorul timișorean nu a fost mulțumit de evoluția echipei în acest meci.

Victoria este unicul fapt pozitiv pe care putem să-l extragem din acest meci. Luni vom viziona însă înregistrarea jocului și și vom analiza erorile comise…Steaua a evoluat foarte bine și, sincer, trebuia să câștige. Au fost mai buni decât noi, au făcut un joc bun și se arată încă de pe acum a fi un sezon dificil, deoarece fiecare echipă și-a îmbunătățit lotul, a adus jucători buni.” a spus Sosene Anesi

Pentru RCM Timișoara Saracens a debutat în meciul cu Steaua și Hayden O’Donnell, însă și alți rugbyști intrați în partea a doua au făcut un joc bun, Mureșan reușind chiar un eseu.

Cei mai mulți dintre jucătorii intrați de pe bancă au oferit un impact pozitiv, banca are credit total pentru aportul adus și integrarea în compoziția sistemului de joc” a completat Sosene Anesi

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise