Srdjan Jovanovic: „Am mers la Constanța doar cu gândul la victorie”

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 3, 2013 » De Denis Iancovici » Alte Sporturi, Baschet, Stiri

srdjan

Tehnicianul lui BC Timişoara a declarat după jocul câştigat greu în sala Farului (scor 73-72), că echipa sa a vrut să obţină un rezultat pozitiv înaintea Final Four-ului Cupei. Srdjan Jovanovic infirmă astfel zvonurile că „leii” ar fi putut ceda în ulitmul joc al sezonului regulat pentru a-şi facilita un alt adversar în play-off.

“Nu ne-au interesat alte rezultate, ci doar jocul nostru. Ne doream o victorie înaintea turneului Final Four al Cupei României și am obținut-o, chiar dacă a venit greu. Constanța a jucat bine și a condus și la 7-8 puncte, însă am făcut un sfert al patrulea bun, ceea ce mă bucură. Au fost multe zvonuri legate de această ultimă etapă, dar așa cum vă spuneam și înainte de meci, am mers la Constanța doar cu gândul victoriei. De asemenea, sunt mulțumit că Andrei Căpușan a jucat mai multe minute și revine la o formă tot mai bună”, a declarat Srdjan Jovanovic pentru bctimisoara.ro.

Ploieşti, după F4

Timişorenii vor disputa la finalul săptămânii importantul turneu Final Four al Cupei României, chiar în sala „Constantin Jude”. Nici turneul play-off nu e însă neglijat de antrenorul Srdjan Jovanovic, care e convins că acesta va fi unul aprig disputat.

“Cred că va fi unul nebun și foarte echilibrat, ca întreg campionatul. Cred că vor continua să apară rezultate surpriză. Noi am pierdut șansa de a ne clasa între primele patru echipe în februarie, când am făcut câteva meciuri slabe. Nu vreau să mă gândesc acum la partidele cu Ploieștiul. Voi face asta abia după turneul final al Cupei României”

Srdjan Jovanovic, antrenor BC Timișoara

Primele două întâlniri ale sfertului de finală CSU Ploiești – BC Timișoara se vor juca pe 13 și 14 aprilie, în deplasare. Prahovenii vor beneficia de un eventual meci decisiv pe teren propriu, se va juca după sistemul „3 din 5”.

Sâmbătă, de la ora 19:30, BC Timişoara va înfrunta Gaz Metan Mediaş în semifinalele Cupei României (sala C. Jude, Timişoara).

C. B.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

2 Responses to Srdjan Jovanovic: „Am mers la Constanța doar cu gândul la victorie”

  1. LEO di TAIO says:

    Lasa-ne tinere cu explicatiile ca esti bioxid de clei.
    Ar trebui sa mergi la Belgrad cu gandul sa nu te mai intorci la Timisoara.

  2. calin says:

    Ai dreptate Srjane, o sa apara surprize multe in playoff. Dar nu la meciul Asesoft – BCT. Acolo nu o sa fie surpriza, o sa castige Asesoft cu 3-0. Si nu mai ne prostii ca s-a pierdut in februarie locul in primele 4, ca s-a pierdut acuma in penultima etapa, la bataia de joc cu Giurgiu.