Timișoara Saracens se impune cu noroc în fața Stelei

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 29, 2015 » De Daniel Balteanu » Rugby, Sport in BANAT

Timișoara Saracens s-a impus cu scorul de 30-28 în fața Stelei în prima etapă a Superligii de rugby. Bănățenii au fost însă norocoși din moment ce steliștii au ratat două lovituri de pedeapsă de la aproximativ 40 de metri în ultimele minute ale meciului.

Timișoara Saracens s deschis repede scorul în duelul cu Steaua printr-un eseu al lui Moala, urmat de transformarea lui Calafeteanu, însă steliștii au răspuns repede prin eseul lui Baraulea și transformarea lui Dumbravă. Timișorenii s-au desprins din nou pe tabelă cu o lovitură de pedeapsă a lui Calafeteanu. În minutul 20, timișorenii au mai culcat o dată mingea în terenul stelist după o fază dusă în doi de Moala și Conache, iar ultimul a reușit eseul. Eseul a fost urmat de transformarea lui Calafeteanu.Steliștii reduc din ecart în minutul 29, după un eseu al lui Tupou, însă roș-albaștrii au ratat transformarea. Scorul pauzei avea să fie însă 17-18, după ce steliștii au reușit două lovituri de pedeapsă prin Dumbravă.

Imediat după reluare Căpățână a reușit un eseu, însă Calafeteanu a ratat transformarea, după care Dumbravă a reușit o lovitură de pedeapsă de la jumătatea terenului pentru 22-21. Steliștii au revenit însă pe tabelă cu un eseu al lui Mototolea, transformat de Dumbravă, pentru 22-28. Intrat de doar câteva momente în teren în locul lui Umaga, Mureșan a culcat mingea în terenul de țintă stelist, iar Calafeteanu a ratat transformarea. Cu șase minute înaintea expirării timpului regulamentar, Conache a transformat o lovitură de pedeapsă și a dus scorul la 30-28. Ultimele minute ale întâlnirii au fost foarte tensionate, iar Steaua a avut de două ori oportunitatea de a câștiga meciul, însă Dănuț Dumbravă a ratat două lovituri de pedeapsă de la 40 de metri și astfel, steliștii au obnținut cele cinci puncte. RCM Timișoara Saracens a folosit următorul 15: Țăruș, Căpățână, Manasa Saulo, Lazăr, Drenceanu, Morrison, Ianuș, Burcea, Calafeteanu, Rose, Kinikinilau, Umaga, Moala, Shennan, Conache. Au mai evoluat: Militaru, Mureșan, Sefanaia,Mariș, O’Donnell și Gorcioaia.

În runda viitoare, RCM Timișoara Saracens va juca în deplasare, pe terenul Științei Baia Mare.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise