Trei candidaturi validate la președinția COSR

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de mai 16, 2014 » De Florin Preda » Alte Sporturi, Altele

DSCF0122

Comisia de Etică a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a validat, joi, candidaturile la preşedinţia COSR depuse de Octavian Bellu, Alin Petrache şi Elisabeta Lipă, a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, preşedintele comisiei, Sorin Babii.

„Comisia a analizat astăzi dosarele celor trei candidaţi şi a constatat că aceştia îndeplinesc toate condiţiile. Am semnat procesul verbal pentru validarea candidaturilor, nu au fost niciun fel de probleme. Candidaţii au depus în termen toate documentele conform statutului COSR”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Babii.

Octavian Morariu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) în cadrul Adunării Generale a forului din 15 aprilie. Morariu, în vârstă de 53 de ani, a decis să renunţe la şefia COSR pentru a se dedica activităţii din cadrul Comitetului Internaţional Olimpic.

La alegerile pentru preşedinţia COSR, care vor avea loc în cadrul Adunării Generale din 29 mai, s-au înscris trei candidaţi: antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastică, Octavian Bellu, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, şi preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă.

Mediafax

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise