Trei goluri pentru Cristian Fenici în eşecul naţionalei cu Belarus

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 3, 2013 » De Denis Iancovici » Alte Sporturi, Handbal, Stiri

handbal_csu_poli_bucovina_suceava_TS0006

România are şanse minime de calificare la CE 2014 după eşecul cu Belarus de la Piatra Neamţ, scor 31-34. Pentru tricolori au evoluat şi poliştii Andrei Grasu şi Cristian Fenici, ultimul reuşind să marcheze de trei ori. Returul acestei partide va avea loc duminică la Minsk.

Tricolorii sunt aproape ieşiţi din calcule după eşecul de pe teren propriu cu bieloruşii. Doar un succes ar fi menţinut speranţele în grupa 6 de calificare la Euro însă oaspeţii au dominat în majoritatea jocului. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 18-13 pentru oaspeţi, care luau astfel deja o opţiune serioasă pentru victorie. Belarusul a avut un avantaj de chiar nouă goluri, moment după care elevii lui Eliodor Voica au încercat revenirea. S-au apropiat la doar două puncte pe final dar a fost prea târziu.

Pe lângă Andrei Grasu şi Cristian Fenici, pentru România au mai evoluat alţi doi foşti timişoreni. E vorba de Novanc, marcator, la fel ca Fenici a trei goluri, respectiv Sadoveac (2 goluri). Tehnicianul tricolorilor nu s-a putut baza la acest joc pe un alt bănăţean Şimicu, accidentat.

România ocupă ultimul loc în grupa 6 a preliminariilor Euro 2014, din care mai fac parte pe lângă Belarus, Slovenia şi Islanda.

C. B.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

One Response to Trei goluri pentru Cristian Fenici în eşecul naţionalei cu Belarus

  1. suporter says:

    TRIST …SI MAI TRIST ESTE CA POLI E O ECHIPA MEDIOCRA IN
    CADRUL UNUI HANDBAL MASCULIN CARE NU CONTEAZA IN EUROPA.UNDE SUNT ZAPEZILE DE ALTADATA ?