Trei victorii pentru luptătorii de la Fight Club Knock-Down la Sebeș

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de decembrie 20, 2014 » De Daniel Balteanu » Alte Sporturi, Arte marţiale, Sport in BANAT

K! SebesClubul timișorean Knock-Down s-a întor cu trei victorii de la gala de k1 de la Sebeș. Marius Musteți a fost singurul care a încheiat meciul înainte de limită, în timp ce alți doi colegi ai săi și-au învins adversarii la puncte.

Primul sportiv timișorean care a intrat în competiția de la Sebeș a fost Marko Matici, cel care l-a învins la puncte pe Paul Cucerzan, de la New Era Mediaș. Și al doilea sportiv pregătit de Alin Fălcușan a câștigat, tot la puncte, întâlnirea cu un alt luptător de la New Era Mediaș, Horațiu Muntean.
Al treilea meci pentru un sportiv timișorean a adus și singurul eșec. Daniel Pasmagiu a pierdut la puncte meciul cu Iulian Man de la Academia Ciprian Sora București.

Ultimul luptător timișorean care a urcat în ring, într-un meci oficial al galei, a fost Marius Musteți, care a adus a treia victorie a clubului timișorean, și singura prin knock-out. Musteți l-a învins pe Alexandru Muntean, de la Super Pro Sibiu, într-un meci care s-a disputat la categoria grea.
Ultimul reprezentant al Fight Club Knock-Down care a urcat în ring a fost  Adrian Giurgiu pentru un meci caritabil, fără decizie, împotriva lui Cristian Spetcu de la Academia Ciprian Sora București.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise