Tricolorii la putere în gala Local Kombat ”România vs. Restul Lumii” de la Ploiești

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 30, 2014 » De Adrian Cret » Alte Sporturi, Arte marţiale

local kombat

Dănuț Hurduc, Cristian Spetcu și Cristian Ristea, luptători români din noua generație, au impresionat sâmbătă seară, la Ploiești, în gala Local Kombat ”România vs. Restul Lumii”, în care s-au impus în meciurile internaționale susținute.

În fața a peste 3.000 de spectatori, printre care Helmuth Duckadam, Leonard Doroftei și Ovidiu Lipan Țăndărică, evenimentul a fost deschis cu o acțiune caritabilă prezentată de Dana Săvuică, dar și cu o defilare de modă semnată de Mona Felba, pentru ca mai apoi Adrian Maxim să câștige primul meci al serii în fața sârbului Aleksandr Topic.

Campionul european de kyokushin Mirel Iacob a cedat în fața campionul mondial WAKO la amatori, Miljan Vidovic, însă ulterior a urmat o serie de patru succese ale românilor în gală. Cristian Ristea l-a făcut KO pe ghanezul Romano Romasco, în urma unui croșeu devastator, bifând al treilea succes în Superkombat, iar veteranul Ionuț Atodiresei și-a luat revanșa în fața grecului Stauros Exakoustidis. Dănuț Hurduc, partenerul de antrenament al lui Cătălin Moroșanu, a bifat al treilea succes consecutiv în Superkombat, stafful lui Ibo Efe aruncând prosopul în repriza a doua, atunci când ieșeanul se pregătea pentru un KO, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Fostul campion mondial la categoria cruiser, Bogdan Stoica, a pierdut confruntarea cu Jorge Loren la decizie unanimă, spaniolul fiind declarat învingător cu 30-25 de toți cei trei arbitri-judecători, românul fiind și depunctat o dată pentru simulare, după prima repriza, în urma analizării probei video. A fost doar al treilea eșec din carieră pentru Stoica, acesta având 38 de victorii, dintre care 28 înainte de limită.

În confruntarea pentru titlul mondial Superkombat New Heroes la categoria mijlocie, aspirantul oficial Amansio Paraschiv a încheiat la egalitate cu surinamezul Cedric Manhoef, astfel că acesta din urmă rămâne deținătorul centurii. Ploieșteanul în vârstă de 21 de ani a câștigat rundele 1 și 3, însă a pierdut-o pe a doua după ce a fost și numărat în urma unei lovituri de genunchi.

Următoarea acțiune a Superkombat va avea loc pe 4 aprilie, la Middlesbrough, în Marea Britanie, acolo unde are loc o nouă etapă de selecții mondiale, urmând ca pe 12 aprilie, la Reșița, să aibă loc primul World Grand Prix al anului, printre cei care vor lupta numărându-se Raul Cătinaș, Cătălin Moroșanu, Brice Guidon, Sebastian Ciobanu și Amir Zeyada.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise