”Urșii” de la Timba, fără vlagă și voință cu Asesoft Ploiești

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 7, 2015 » De Anda Deliu » Alte Sporturi, Baschet, Sport in BANAT, Stiri

timbaBC Timba nu a mai pus în dificultate una dintre buturugile ”tari” ale campionatului și a pierdut cu 77-54 cu Asesoft Ploiești. Echipa în galben-negru a jucat fără prea mare aplomb, iar în aceste condiții, prahovenii nu s-au împiedicat la Timișoara.

Pentru ”urși” a fost poate cel mai slab meci al sezonului, iar jocul slab s-a simțit în special în primul sfert. BC Timba aproape că nu a contat în primele zece minute, care s-au terminat cu 20-8 în favoarea Ploieștiului. Danilo Mijatovic a fost într-o formă mai slabă decât deobicei, dar nici restul coechipierilor nu au rupt norii. La pauză s-a intrat cu 22-41 pe tablă în favoarea celor de la Asesoft Ploiești, nepermis de puține puncte marcate pentru gazde într-un meci de Ligă Națională de Baschet Masculin. ”Urșii” și-au mai revenit în sfertul trei, când s-au apropiat de Ploiești la 11 puncte, dar nu au putut face mai mult decât atât. Sfertul trei s-a terminat cu 53-41 pentru oaspeți, iar sfertul decisiv nu a adus nicio schimbare în joc.

De remarcat că dacă altădată Timba miza mult pe aruncările de 3 puncte precise, cu Asesoft nu a fost cazul deoarece echipei gazdă i-a intrat o singură triță din 18 încercate, un procentaj dezastruos. Cel mai bun marcator a fost Miskovic, cu 14 puncte, urmat de Hall, 10 puncte, Reljic, 9 puncte, Bluntt și Mijatovic, câte 6 puncte fiecare, Leo Filip, 5 puncte și Terrell Vinson, 4 puncte. Pentru Asesof,t cei mai buni marcatori au fost Cooper, 15 puncte, Burlacu și Mohammed, câte 14 puncte fiecare.

Etapa viitoare, Timb ajoacă în deplasare la Oradea.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise