Voința Mașloc pierde la limită în fața Metalului Reșița

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de februarie 12, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 4, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoința Mașloc a fost învinsă cu 4-3 de Metalul Reșița, într-un meci de verificare disputat în Valea Domanului. Următorul test pentru formația timișeană este programat sâmbătă, împotriva echipei din Deta.

Cu cinci jucători lipsă, și cu antrenorul în teren în partea a doua, Voința Mașloc a fost învinsă la un gol diferență de Metalul Reșița, în meciul de verificare jucat în Valea Domanului. Reșițenii, aflați la al doilea meci în două zile, s-au impus cu 4-3, după ce la pauză conduceau cu 3-1. Golurile formației timișene au fost înscrise de Ionuț Alexandru, Iulian David și Ionuț Șuleap, ultimul din lovitură de la 11 metri. Pentru Metalul au înscris Buhăescu, de două ori, și Octavian Vasile și Istvan Szabo. Voința Mașloc i-a folosit în primul 11 pe: Amarinei – Matei,Hrițcan, Pană, Ardelean, Șuleap, Bungău, Mario, Berbece și Stoica. Au mai evoluat portarul Luca, jucătorii de câmp David și Popa, și antrenorul Daniel Rupa. De la meciul din Valea Domanului au lipsit și cinci fotbaliști ai Mașlocului: Vântură și Bokor au lipsi din cauza accidentărilor, iar Berceanu, Gabără și Cosur, nu au jucat din cauza faptului că erau la serviciu.

Voința Mașloc va juca următorul meci amical sâmbătă, de la ora 15, la Fibiș, împotriva lui FC Deta. Metalul Reșița va juca mâine, de la ora 12, un nou meci de verificare, tot pe teren propriu, împotriva lui Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise