Vulturii încep returul în fața Ineului

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de martie 4, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVulturii Lugoj reia în acest final de săptămână campionatul în Liga a treia. Lugojenii primesc vizita lui CS Ineu, echipa cu cea mai slabă apărare din seria a IV-a.

Vulturii Lugoj a avut o iarnă aglomerată în care a jucat 13 meciuri de verificare cu adversari din diferite eșaloane. Formația condusă de Cosmin Petruescu a obținut trei victorii și tot atâtea rezultate de egalitate, și a pierdut șapte dintre testele iernii. Gruparea lugojeană a încheiat meciurile de verificare cu golaveraj negativ, 19 goluri date și 26 încasate, și a beneficiat și de două autogoluri, în întâlnirile cu Progresul Racovița și CS Ghiroda. Formația lui Cosmin Petruescu nu a punctat deloc în ultimele trei partide. Golgeterul iernii pentru lugojeni este Vânătu, cel care a reușit să înscrie de patru ori, în timp ce Râmneanțu, Stoichescu și Mânecan au reușit fiecare câte o dublă în testele iernii.

În runda de deschidere a returului, Vulturii vor juca pe teren propriu împotriva lui CS Ineu, într-un duel care pune față în față cel mai slab atac, cel al formației timișene, și cea mai primitoare defensivă a seriei a IV-a, cea a ineuanilor. În tur, lugojenii s-au impus cu 1-0 la Ineu, cu un gol al lui Vlădia.

Duelul din această rundă cu formația din Ineu este programată vineri, de la ora 15 pe Municipalul lugojean.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise