Vulturii și Millenium, câte trei puncte, Mamma Mia a luat pauză

Daca iti place articolul da-ne un like!

Publicat la data de aprilie 3, 2015 » De Daniel Balteanu » Liga 3, Sport in BANAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVulturii Lugoj a fost singura dintre cele trei reprezentante ale Timișului care a evoluat în runda a XVIII-a a ligii a III-a de fotbal, și s-a impus cu scorul de 1-0. Millenium Giarmata a obținut și ea prima victorie a returului, însă la masa verde, în urma retragerii grupăroo din Mehedinți în debutul returului.

Vulturii Lugoj a obținut a zecea victorie a sezonului în liga a treia, și a opta cu același scor, 1-0. Elevii lui Cosmin Petruescu au întâlnit pe FC Hunedoara, formație care înaintea rundei ocupa locul 8 în campionat, cu 19 puncte. Unicul gol al întâlnirii de la Lugoj a venit în minutul 71, și i-a aparținut lui Stoichescu. În duelul cu hunedorenii Cosmin Petruescu i-a trimis în teren pe: Iordache – Precupanu, Loga, Miculescu (c), Buligă – Mânecan, Vlădia, Dobra, Ardelean, Stoichescu, Porcescu. Au mai evoluat: Semenea, Pleșcan, Vlădia și Magdaș

Millenium Giarmata nu a evoluat în această etapă, însă a obținut prima victorie din retur, la masa verde, în urma retragerii Minerului Mehedinți.

În runda viitoare, Vulturii Lugoj are etapă de pauză, iar celelalte două reprezentante ale Timișului vor juca. Millenium Giarmata are derby pe terenul celor de la UTA Bătrâna Doamnă, în timp ce gruparea din Becicherecu Mic primește vizita Viitorului Craiova.

Daca ti-a placut articolul, da-i un SHARE

Taguri

Adauga comentariul tau respectand termenii si conditiile website-ului. Foloseste un limbaj decent si clar.

Comentariile sunt inchise